Megtisztelő számunkra, hogy az ősbemutatót Cegléden tarthatjuk meg, április 4-én, este 6 órakor a Plébániatemplomban. Mindenkit szeretettel várunk!

Ez a Passio lesz idén a szokásos városi keresztút.

***

Az ADORATE zenekar 2005-ben, abból a célból alakult, hogy minden lehetséges fórumon, a maga eszközeivel tanúja legyen Krisztus üzenetének.

Nevünk a latin Adorare (Imádni) szó felszólító módú alakja, mely a tiszteletnek, és hódolatnak olyan fokát jelöli, ami csak Istent illeti meg. Úgy gondoltuk, ez a név kifejezi azt, hogy ki az első az életünkben, Akit mi képviselni akarunk, akinek végtelen emberszeretetét hirdetni szegődtünk.

Elsődleges szolgálatunk a kalocsai Zárdatemplomhoz kötődik, de számos alkalommal zenéltünk már más településeken, sőt a határon túl is. Szentmisék, szentségimádások, lelki napok, keresztény megmozdulások gyakori szolgálattevői vagyunk: e tevékenységünkkel igyekszünk megélni az evangélium, és az igényes könnyűzene iránti elköteleződésünket.

A zenekar jelenlegi tagjai:

Barakonyiné Tamás Mónika – ének, gitár (hittanár).

Bartal József – gitár, gitárszintetizátor (gyógypedagógus).

Varga Zoltán – ritmus hangszerek (kézműves mester).

Bízunk benne, hogy zenénk utat talál a hallgatóság szívéhez, és olyan élményt tudunk nyújtani, mely még közelebb viszi a jelenlévőket a mi Urunkhoz, Jézus Krisztushoz!

Legközelebbi fellépésünk különleges, hiszen egy ősbemutató is egyben. Az idén nagyböjtre készült el Barakonyiné Tamás Mónika saját szerzeményű Passioja, mely a hagyományos keresztút állomásait követve tárja elénk Jézus Urunk szenvedését.

(A képre kattintva a plakát nagyobb méretben látható!)

Szóljon hozzá!