1. Szeptember elsejével változik a miserend. Hétköznap: hétfőn, kedden és szerdán reggel 7 órakor lesz a szentmise, csütörtökön, pénteken és szombaton pedig este 6 órakor lesz a szentmise. A Széchenyi úti kápolnában nem szerdán, hanem kedden este 6 órakor lesz a mise és utána szentségimádás. A vasárnapi szentmisék most még nem változnak,: ½ 8, 10, és este 6, a kápolnában pedig ½ 9-kor. Első pénteken reggel 7-kor és este 6-kor is lesz szentmise, hogy minél többen részt tudjunk venni rajta.
  2. A Csemő-Zöldhalom kápolna búcsúja egy hét múlva szeptember 7-én lesz.
  3. Szeptember közepén indul a katekumen csoport azon felnőttek számára, akik szeretnének részesülni a beavató szentségekben /keresztség, eucharisztia, bérmálás/. Kérjük. Hogy jelentkezzenek a plébánián vagy a sekrestyében!
  4.  Jövő hét vasárnap a 10 órai szentmisét követően sok szeretettel várjuk a plébánia udvarába azokat a gyermekeket és szüleiket, akik az év során ministráns foglalkozásokra szeretnének járni (2. osztálytól). Fokozatosan bevezetésre kerülnek ennek a szolgálatnak a lépcsői egészen a kis ministránstól a ministránsvezetőig. Ezeken a játékos együttléteken szeretnénk kialakítani azt a közösségi alapot, melyet aztán felcseperedve az ifjúsági hittanra tudnának továbbvinni.
  5. Az ifjúsági csoportok a jövő héten az eddig megszokott időpontokban indulnak a közösségi házban. Akik szeretnének csatlakozni, azok keressék meg Maczák Tamás atyát, vagy Turai Dénest a csoportokkal kapcsolatban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk ezekre az alkalmakra. Jövő héten hirdetjük majd a korosztályok végleges időpontjait. Többek megkeresésére egyetemistáknak is indítanánk hittant, ennek az időpontját szintén a jövő vasárnapi 10-es szentmise után beszélnénk meg.
  6. Szeptember 05-én Egyházközségi Tanács ülése lesz a plébánián.

 

 

Szóljon hozzá!