1       Jövő vasárnap, szeptember 14-én lesz templomunk búcsú ünnepe. A 10.órai szentmisén lesz a betegek szentségének ünnepélyes közösségi kiszolgáltatása. Mivel a betegek szentségét csak gyónással és szentáldozással lehet felvenni, ezért azoknak akik szeretnék felvenni a betegek szentségét, szombaton 13-án délelőtt ½ 10 órakor tartunk egy rövid bűnbánati liturgiát, és ezután egyéni gyónásra lesz lehetőség. Akik szombaton elvégzik a gyónásukat, azok vehetik fel a betegek szentségét.               A búcsú misén már nem lesz gyóntatás.

2       A képviselő testülettel megbeszélve a vasárnapi mise kezdési időpontja is változik. Mégpedig a tíz órai mise egy fél órával előbb fél tízkor kezdődik. A csemői mise és a nyársapáti mise pedig 11. órakor. Így betegség, vagy más akadályok esetén két pap el tudja végezni a vasárnapi miséket. A többi mise a megszokott időben. A ceglédi és csemői misék október első vasárnapjától változnak.

3. Jövő vasárnap, a búcsúi szentmise előtt fél 10-től énekpróbát tartunk a templomban!   Lehetőség szerint vegyünk részt rajta minél többen!

4,   Már előre hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy a Kántor Úr egy gyermekekből- fiatalokból álló énekkart szeretne szervezni, akik egyházunk szent énekeit, népgregorián tételeit énekelnék rendszeresen a szentmiséken, mint előénekesek. Az énekkari csoportban lehetőség nyílik megismerkedni az orgonával, valamint egyéb közösségi programokat is tervezünk az énekkarba jelentkezők számára! Az első találkozás és jelentkezés 2014. szeptember 17-én, szerdán délután 16 órakor lesz a Közösségi Házban! Szeretettel várjuk az énekelni vágyó gyermekeket, fiatalokat, hogy minél jobban szolgáljunk Isten dicsőségére!

Szóljon hozzá!