1. Kedden, január 6-án vízkereszt ünnepe, parancsolt ünnep! Itt a templomban ½ 10. órakor és este 6 órakor lesz szentmise. A kápolnában este 5 órakor, Csemőben pedig de. 11 órakor.

 

  1. A héten újra indulnak a hittanok és csoportfoglalkozások. Hétfőn a nyugdíjasok klubja és a bibliaóra, szerdán a felnőtt katekézis, csütörtökön a kathekumen csoport, a pénteki ifjúság és a szombati ministráns foglalkozás.

 

  1. Fontos hirdetés, hogy január 27-én, kedden este indul a jegyes oktatás. Tehát: azok a jegyes párok, akik 2015-re tervezik a szentségi házasságukat, azok számára lesz ez a csoportos felkészülés. Mivel csak kellő felkészüléssel lehet a házasság szentségéhez járulni, ezért kérem a testvéreket, hogy ismerőseik körében adják tovább az információt. Azok akik Cegléden laknak, de nem Cegléden akarnak házasságot kötni, azok is jöjjenek, mert elbocsátót csak így adhatunk.

 

  1. Jövő vasárnap, január 11-én, Urunk megkeresztelkedésének ünnepe Utána, hétfőn kezdődik a farsangi évközi időszak, ami február 18-ig, hamvazó szerdáig tart.

Szóljon hozzá!