1. Ma van húsvétvasárnap, Urunk feltámadásának főünnepe. Az ünnepi szentmise után, 11 és 12 óra között megáldoztatjuk a Templomban azokat, akik élőben követték a fél 10-es mise online közvetítését.

A mai nap veszi kezdetét húsvét nyolcada, ami jövő vasárnap, az isteni irgalmasság vasárnapján zárul.

  1. Húsvéthétfőn fél 10-kor mutatjuk be az ünnepi szentmisét, amit a Mária Rádió facebook oldala és Youtube csatornája élőben közvetít.
  2. Az Új Ember és a Keresztény élet hetilapok aktuális számát a templom zárvatartása miatt a plébánia irodáján vehetik át hivatali időben a megrendelők.
  3. Figyeljük a Mária Rádió híradásait, mert ha megváltoznak a liturgikus rendelkezések, onnan (is) értesülhetünk azokról.
  4. Ma teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki a pápa Urbi et Orbi áldását áhítattal fogadja, akkor is, ha fizikailag nincs jelen, de a szertartást televízión vagy rádión (vagy világhálón) keresztül áhítattal követte. Teljes búcsú nyerhető irgalmasság vasárnapján is, a szokásos feltételek mellett.
  5. Az imaapostolság áprilisi imaszándéka az emberi alapjogokért küzdőkért: Imádkozzunk azokért, akik életük kockáztatásával küzdenek az emberek alapvető jogaiért diktatúrákban, tekintélyelvű rezsimekben vagy krízisben lévő demokráciákban.
  6. Jövő vasárnap is lesz szentmise közvetítés:

Hozzászólások lezárva.