Hirdetések

  1. Ma van a tömegtájékoztatás világnapja! A fél 10-es misét élőben is közvetítjük a Mária Rádió facebook oldalán és Youtube csatornáján. Ez utóbbi a következő linken érhető el: https://www.youtube.com/channel/UCwZCJ4xlB4rORu6G2YZun3w. Aki feliratkozik erre a csatornára, automatikus értesítést kap az itt közvetített szentmisékről és más eseményekről.
  2. Szerdán este 6-kor Igekör, háromnegyed 8-kor jegyeskurzus. Csütörtökön este fél 8-tól kezdő katekumen csoport.
  3. Hétköznapokon a szentmisék után, szombatonként az előesti mise előtt fél 6-tól, ill. egyéni egyeztetés szerint folyamatos a gyónási lehetőség. A húsvéti időszakban még elvégezhetjük a „kötelező” szentgyónásunkat!
  4. Május hónap a Szűzanyának szentelt hónap. Isten anyjával ápolt személyes, meghitt kapcsolat elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a Loretói litániát. Szombatonként este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a litániát a Templomban.
  5. Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének napja, ami a Csemői templombúcsú ünnepe.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Avilai Szent János egyháztanítóra, kedden Boldog Salkaházi Sára vértanúra, szerdán pedig Szent Néreusz, Achilleusz és Pongrác vértanúkra emlékezünk. Csütörtökön lesz a Fatimai Boldogságos Szűz Mária emléknapja.
  7. Május 21-én, pénteken este 9 és 10 óra között pünkösdi, Szentlélek váró virrasztást tartunk a Temlomban.
  8. Idősek missziója” címmel egy rövid kiadványt készítettünk azon idős, beteg testvéreink számára, akik szeretnének tudatosabban egyesülni Krisztus áldozatával, amit a lelkek üdvösségéért vállalt. A kiadványt a Tanítvány értesítő mellé helyeztük ki, szabadon elvihető.
  9. A helyi Karitász szeretné felmérni az egyházközség bizonyos szükségleteit és lehetőségeit. Emiatt kihelyeztünk egy dobozt a Templom hátsó részén, a könyvasztalra, amibe kéréseket és felajánlásokat tartalmazó üzeneteket lehet bedobni, a doboz mellett olvasható felajánlom-segítek, ill. keresek-kérek lapokon felsoroltak alapján.

Hozzászólások lezárva.