Hirdetések

  1. Ma van Szentháromság vasárnapja.
  2. Plébániai közösségi alkalmaink a héten: hétfőn délután fél 5-kor nyugdíjas klub, este 6-kor Biblia kör. Kedden délután 3-kor Szent László fiúkör. Pénteken délután 3-kor Szent Teréz lánykör, este 6-kor ifjúsági hittan. Vasárnap 9-kor ministráns foglalkozás.
  3. Hétköznapokon a szentmisék után, szombatonként az előesti mise előtt fél 6-tól, ill. egyéni egyeztetés szerint folyamatos a gyónási lehetőség.
  4. A héten elsőpéntek lesz. Szentmisét reggel 7-kor és este 6-kor mondunk a Templomban. Az atyák meglátogatják a betegeket!
  5. Jövő szombaton, Úrnapja ünnepének előestéjén, délután 5-től 6-ig szentségimádást tartunk, amivel a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus készületébe kapcsolódunk be. Az elsőszombati rózsafüzérezést emiatt egy héttel későbbre, június 12-ére halasztjuk.
  6. Jövő vasárnap Krisztus Szent Teste és Vére főünnep. A templomi fél 10-es mise után úrnapi körmenetet tartunk. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki áhítattal vesz részt a körmeneten.
  7. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Jusztínusz vértanúra, csütörtökön Lwanga Szent Károly és vértanútársaira, szombaton Szent Bonifác püspökre emlékezünk.
  8. 7. Június 12-én, szombaton kirándulást szervez a Szent László fiúkör, amire szeretettel várjuk a 4-8. osztályos fiúkat.
  9. Biztatunk mindenki érdeklődőt, hogy mielőbb regisztráljon a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Egyes programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. Más események regisztráció- és díjkötelesek, ezekre május 31-éig lehet kedvezményes áron jelentkezni. Minderről tájékozódni lehet a NEK honlapján, a https://www.iec2020.hu/hu oldalon. Aki szeretné, hogy gyermeke a szeptember 5-ei NEK-es szentmise keretében legyen elsőáldozó, de elmulasztotta azt jelezni az elsőáldozásra felkészítő hitoktatóknak, még holnapig megteheti.
  10. Püspök atya (is) buzdítja a betegségen átesett vagy beoltott testvéreket, hogy a szentmiséken személyesen vegyenek részt. A legújabb, módosított járványügyi rendelkezés teljes szövege megtalálható a plébánia honlapján.

Hozzászólások lezárva.