Hirdetések

  1. Ma van Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki áhítattal vesz részt az úrnapi körmeneten.
  2. Plébániai közösségi alkalmaink a héten: kedden délután 3-kor Szent László fiúkör. Szerdán este 6-kor Igekör. Csütörtökön este fél 8-kor kezdő katekumen csoport. Pénteken délután 3-kor Szent Teréz lánykör, este 6-kor ifjúsági hittan. Vasárnap 9-kor ministráns foglalkozás.
  3. Szombaton fél 6-tól közös rózsafüzérezés lesz a Templomban a Rózsafüzér Társulat tagjainak vezetésével, aminek elsődleges szándéka az egyházközség lelki megújulása.
  4. Jövő vasárnap a fél 10-es misén kerül sor a bérmálásra készülő hittanosok befogadási szertartására, ami a bérmálásra való felkészülés egy fontos állomása. Imádkozzunk a bérmálandókért, hogy buzgón készüljenek fel a szentségi ajándékok befogadására!
  5. Hétköznapokon a szentmisék után, szombatonként az előesti mise előtt fél 6-tól, ill. egyéni egyeztetés szerint folyamatos a gyónási lehetőség.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Boldog Sándor István vértanúra, emlékezünk. Pénteken Jézus Szent Szíve főünnepe, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja lesz.
  7. Bíztatunk mindenki érdeklődőt, hogy mielőbb regisztráljon a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Ennek záró eseménye az az ünnepi szentmise, amit Ferenc pápa mutat be. A zárómise szeptember 12-én lesz Budapesten a Hősök terén, a részvétel regisztrációhoz kötött. Erre az alkalomra a különbusz(oka)t indítunk a plébániáról. Aki szeretne a plébániai csoporthoz csatlakozni, jelezze ezt a sekrestyében legkésőbb július 11-éig.
  8. Az imaapostolság júniusi imaszándéka a házasságra készülőkért: Imádkozzunk a fiatalokért, akik keresztény közösségek támogatásával készülnek a házasságra, hogy növekedjenek a nagylelkű, hűséges és türelmes szeretetben.

Hozzászólások lezárva.