Hirdetések

  1. Most vasárnap a fél 10-es misén kerül sor a bérmálásra készülő hittanosok befogadási szertartására. Imádkozzunk a bérmálandókért, hogy nyitott szívvel tudják befogadni a szentségi ajándékokat!
  2. Plébániai közösségi alkalmaink a héten: hétfőn délután fél 5-kor nyugdíjas klub, este 6-kor Biblia kör. Kedden délután 3-kor Szent László fiúkör. Pénteken délután 3-kor Szent Teréz lánykör. Vasárnap 9-kor ministráns foglalkozás.
  3. Hétköznapokon a szentmisék után, szombatonként az előesti mise előtt fél 6-tól, ill. egyéni egyeztetés szerint folyamatos a gyónási lehetőség.
  4. Kedden Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő emléknapja lesz.
  5. Kihelyeztük a misézőhelyek hirdetőtábláira a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus részletes programját.

A Kongresszus záró eseménye az az ünnepi szentmise, amit Ferenc pápa mutat be. A zárómise szeptember 12-én lesz fél 12-kor kezdődik Budapesten a Hősök terén, a részvétel regisztrációhoz kötött. Erre az alkalomra a különbusz(oka)t indítunk a plébániáról. A plébániai csoport várhatóan reggel fél 8-kor indul, és délután 3-ra ér vissza Ceglédre. Az útiköltség a jelentkezők számától függően alakul. A jelentkezés részletei a Tanítvány belső lapján olvashatók.

  1. A Ceglédi Mária Rádió önkénteseket keres. Azok jelentkezését várják, akik műsorvezetőként (új műsor kitalálása, tervezése és vezetése), bemondóként (aktuális műsorterv összeállítása, hírek beolvasása), hírszerkesztőként (Ceglédhez kötődő hírek összegyűjtése) vagy technikusként (a napi műsorterv összerakása, nyers felvételek megvágása) tudnák segíteni a Rádió működtetését.
  2. Hálásan köszönjük mindazoknak a munkáját, akik az úrnapi körmenet előkészítésében segítettek, és azoknak is, akik részt vettek a körmeneten. Az ott készült képek megtekinthetőek a Galériában.

Hozzászólások lezárva.