Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor bibliakört lesz.
  2. A mai nap kezdődik az ökumenikus imanyolcad, ami jövő vasárnap zárul. A Krisztus-hívők egységéért szervezett hét anyagát és istentiszteleti rendjét a Közel-Keleti Egyházak Tanácsa állította össze. Ebben a napkeleti bölcsek történetének egy-egy mozzanata jelenik meg az igehallgatók előtt. Az imahét mottója: „Láttuk az ő csillagát napkeleten, és eljöttünk, hogy imádjuk őt.” (Mt 2,2) Az ökumenikus összejövetelek hétfőn este 6-kor kezdődnek a Katolikus Iskola ebédlőjében. A járványhelyzetre való tekintettel idén elmarad az agapé. A részletes program megtalálható a faliújságon és a Tanítványban.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Antal apátra, pénteken Szent Ágnes vértanúra, szombaton pedig Boldog Batthány-Strattmann László hitvallóra emlékezünk. Kedden Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe lesz. Jövő vasárnap tartjuk az Isten Igéjének vasárnapját.
  4. Azok számára, akik az idei évben szeretnének szentségi házasságot kötni, jegyeskurzus indul február 3-án, szerdán este háromnegyed 8-kor a plébánián. Figyelmeztessük erre ismerőseinket!

Hozzászólások lezárva.