Hirdetések:

  1. Ma a Szentföld javára ajánljuk fel a gyűjtést.
  2. Hétfőn délután 3-kor bibliakört tartunk a plébánián.
  3. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, azután este háromnegyed 8-tól jegyeskurzus lesz ugyancsak a plébánián.
  4. Csütörtökön és pénteken végezzük az elsőpéntekes betegek meglátogatását, ami egyben a húsvéti beteglátogatás lesz. Ha ismerünk olyan beteget, aki szívesen részesülne a szentségekben húsvét előtt, de nem tud eljönni a templomba, jelezzük azt a sekrestyében.
  5. Pénteken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban.
  6. Szombaton délután 3-tól bűnbánati liturgiát tartunk a plébánián a tavaly ősszel elsőáldozottak számára. Ennek keretében lehetőség lesz elvégezni a húsvéti szentgyónást.
  7. Az Egyház minden hívőtől kéri, hogy évente legalább egyszer, lehetőleg húsvétkor gyónjanak és járuljanak szentáldozáshoz. Ezt megkönnyítendő, nagyböjti időben szombaton és vasárnap az esti mise előtt fél 6-tól gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban.
  8. Jövő vasárnap Urunk szenvedésének vasárnapja (virágvasárnap) lesz, ami a nagyhét kezdete. A fél 10-es misén lesz barkaszentelés, amire lehetőleg hozzunk magunkkal barkát.
  9. A Tanítvány belső lapján egy iránymutatást találunk a szentgyónással kapcsolatban. Olvassuk el figyelmesen, és gondoljuk át, mit tehetünk azért, hogy egyre gyümölcsözőbben járulhassunk a bűnbocsánat szentségéhez.
  10. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.