Hirdetések:

  1. Ma van a missziók vasárnapja. A gyűjtés a missziók javára lesz. Imádkozzunk a missziókban szolgálókért, és azért, hogy minden keresztényben felébredjen a küldetéstudat, hogy másokat elvezessenek a Jézussal való találkozásra!
  2. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Szerdán este 6-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  3. Október a rózsafüzér hónapja. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egyénileg legalább egy tized rózsafüzért! Közösen is végezzük a rózsafüzért keddenként este fél 6-tól a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában, szombatonként este fél 6-tól a Templomban. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, papi és szerzetesi hivatásokért, valamint a békéért.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Boldog IV. Károly király, kedden Szent II. János Pál pápa, szerdán Kapisztrán Szent János áldozópap, pénteken Szent Mór püspök emléknapja lesz
  5. Október 29-én, kedden délután 1 órától „keresztény üzenetű tökfaragó versenyt” rendezünk a plébánián az egyházközség ifjúsága részére. 3-4 fős csapatokban lehet erre jelentkezni, minden csapat hozzon magával 1-1 tököt, valamint a tökfaragáshoz szükséges eszközöket. További részletek a kihelyezett plakátokon találhatók.
  6. Akik új síremlék megáldását kérik, jelentkezzenek a sekrestyében vagy az irodában. A sírszentelésre november 1-jén, pénteken délután 2-kor kerül sor.
  7. November 1-je, péntek mindenszentek főünnepe parancsolt ünnep. Szentmisét mutatunk be a Templomban reggel fél 8-kor és este 6-kor, a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában pedig délelőtt fél 9-kor.
  8. November 3-án, vasárnap este 7-kor kerül előadásra Volter Kálmán: Requiem az 56-os hősök emlékére c. koncerte a Kossuth Művelődési Központ színháztermében. Közreműködik a Gödöllői Szimfonikus Zenekar és a Kiegészült Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus. További részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

Hozzászólások lezárva.