Apor Vilmos Katolikus Főiskola
Rektori Hivatal
Főtitkár

„ Szeressétek a gyermeket! Krisztus helyett jártok követségben, szeressétek, akiket az isteni Mester szeret…Tanítsátok őket erényre, mutassatok nekik jó     példát! ”
( Boldog Apor Vilmos püspök körleveléből 1943.)

Főtisztelendő Plébános Atya!
Tisztelt Plébániai Közösség!

Szeretném figyelmükbe ajánlani a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola képzési kínálatát.

Felhívom figyelmüket az egyházközségi tisztségviselők részére indított 30 órás képzésünkre, melyet szeretettel ajánlunk képviselőtestületi tagoknak, katekétáknak, plébániai munkatársaiknak. A következő kurzus 2012. február 25-én indul.

Kérem, lehetőség szerint, helyezzék el a mellékelt plakátot és képzési kínálatot egyházközségük hirdetőtábláján 2012. február 15-ig, ekkor zárul ugyanis a felsőoktatási jelentkezési határidő; illetve a vasárnapi hirdetések szövegében is szíveskedjenek pár szóval utalni a főiskolára és a képzésekre. Az egyházközség honlapjára (amennyiben van) is legyenek szívesek feltenni a plakátot.

Segítségüket előre is köszönöm!
Vác, 2012. január 18
Üdvözlettel:
Dr. Káposztássy Béla sk.
mb. rektor

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola képzési kínálata:

Alapképzések:
● Tanító (BA)
● Óvodapedagógus (BA)
● Szociálpedagógia (BA)
● Katekéta-lelkipásztori munkatárs (BA)
•    Kántor (BA)

Mesterképzésünk:
● Hittanár-nevelő (MA)

Felsőfokú szakképzések:
● Csecsemő- és gyermeknevelő-gondozó
● Ifjúságsegítő
● Titkárságvezető

Szakirányú továbbképzési szakok
● Pedagógus szakvizsgát szerezhet az alábbi szakterületeken: Drámapedagógia, Hagyományismeret, Vezető óvodapedagógus, Egységes óvoda-bölcsődei nevelés-gondozás, Fejlesztő-differenciáló pedagógia, Tehetséggondozás, tehetségfejlesztés, Tantárgy pedagógiai kérdések az iskolai gyakorlatban angol és német nyelvoktatáshoz, Roma társadalomismeret, Múzeumpedagógia, Mozgásfejlesztés stb.
●        Újabb szakképzettséget szerezhet: Drámapedagógia, Népi gyermekjáték, néptáncpedagógus, hagyományismeret oktató; Kézműves, hagyományismeret oktató; Angol nyelv tanítása az általános iskola 1-6 osztályában; Német vagy cigány/roma nemzetiségi óvodapedagógus vagy tanító; Szociális terepgyakorlat vezetés, Egyházzenei vezető (római katolikus kántor); Fejlesztő-differenciáló szakpedagógia stb.

Bővebb információ: www.avkf.hu

Továbbképzéseink, felnőttképzéseink:
● pedagógusoknak ● szociális területen dolgozóknak ●egyházközségi tisztségviselőknek●gyermekvédelmi képzések

Szóljon hozzá!