1.Szeptember 21-én, pénteken este 6 órára várjuk a felnőtteket, a katekumeneket, (akik idén keresztelkednek, lesznek elsőáldozók és bérmálkoznak) a Közösségi Házba. Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök november 25-én, Krisztus Király vasár-napján szolgáltatja ki nekik a szentségeket és szenteli meg a felújított templomhomlokzatot.

 

2.Krizsán Zoltán atya kezdeményezésére már több alkalommal sikerült a plébániatemplomot közösen megszépíteni. Szeptember 22-én, szombaton templomtakarításra hívjuk azokat, akit tudnak segíteni. Jelentkezz a sekrestyében, hogy tudjuk, mennyi zsíros kenyeret készítsünk!

 

3.Tiszajenőn szeptember 22-én, szombaton régiós ifjúsági nap lesz. Minden fiatal, aki azon szeretne részt venni, jelentkezzen András atyánál.

 

4.Szeptember 29-én, szombaton 9 órától az elsőáldozók, a szülők és a keresztszülők közös gyóntatása lesz a plébániatemplomban. Másnap, 30-án vasárnap 9.30-kor lesz az elsőáldozás.

 

5.Szeptember 25-én, kivételesen kedden este 6 órakor indul az új tanévben a felnőttek katekézise a Közösségi Házban.

 

6.Az őszi nagymarosi ifjúsági találkozó október 6-án lesz. Jelentkezni szintén András atyánál lehet, illetve mindenki keresse meg a hitoktatóját ezzel kapcsolatban, mert a találkozóra buszt is szervezünk.

7. 2012. szeptember 16-án a Magyarok Nagyasszonya kápolnában és a plébániatemplomban is a plébániatemplom felújítására gyűjtünk.

Szóljon hozzá!