1. Hálásan köszönjük mindazoknak a segítségét és munkáját, akik hozzájárultak a Magyarok Nagyasszonya kápolna búcsújának meg-szervezéséhez és az agapé elkészítéséhez.

2. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy amennyiben erre az évre még nem rendezte az egyházi hozzájárulását (egyházadó), mielőbb tegye meg a plébánián. Ezt most a templom felújítása miatti költségek előre nem látható nagysága miatt kérjük.

3. Október 31-én, szerdán a Magyarok Nagyasszonya kápolnában 5 órakor szentmisét mutatunk be a keresztények egységéért és a szentségimádást is erre a szándékra végezzük. Kérek mindenkit, hogy a reformáció napján imádkozzunk a keresztények közötti egységért, az ökumenéért!

4. Mindenszentek napján, november 1-én, ünnepi szentmisét mutatunk be 17. 00-kor a Magyarok Nagyasszonya kápolnában és 18.00-kor a plébániatemplomban. Imádkozzunk együtt elhunyt szeretteinkért!

5. Halottak napján, november 2-án, elsőpénteken este 6 órakor szentmisét mutatunk be a Magyarok Nagyasszonya kápolnában.

6. Sírszentelések november 1-én, délután 2 órától lesznek a temetőkben. A sírszenteléseket a plébánián kell bejelenteni, amit az atyák ingyen végeznek, amennyiben az idei évre rendezve van az egyházi hozzájárulás!

7. November 25-én, Krisztus Király vasárnapján délelőtt 10 órakor Dr. Beer Miklós megyéspüspök úr felszenteli a felújított templomhomlokzatot, felnőtteket keresztel és bérmál, Sípos Mihályt lektorrá avatja, és Soósné Molnár Helga egyháztanácsos fogadalomtételére kerül sor.

 

Szóljon hozzá!