1. Jövő vasárnap-aug.31-én lesz a diákok évkezdő „Véni Sancte” szentmiséje. Azért, hogy a nagy zsúfoltságot elkerüljük, ez egy külön szentmisében lesz délután 16 órakor. Erre minden katolikus diákot várunk, hogy a Szentlélek kegyelmével indítsuk az iskolaévet.
  1. Szeptember elsejétől változik a miserend! Hétköznaponként: hétfőn, kedden és szerdán reggel 7 órakor, csütörtök, péntek és szombaton pedig este 18 órakor lesz a szentmise. A szombat esti szentmise is tehát este 6 órakor lesz. Mindez szeptember elsejétől lép életbe.
  1. Kérjük, és buzdítjuk a testvéreket, hogy minél nagyobb számban vegyünk részt a hétköznapi szentmiséken. Ne hanyagoljuk el a kegyelemnek ezt a lehetőségét! A Miatyánkban azt imádkozzuk, hogy mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma. Ez nem csak a testi kenyérre, hanem a lelki kenyérre is vonatkozik. Éljünk a Krisztus adta lehetőséggel!
  1. Kérjük azokat a felnőtteket, akik valamelyik beavató szentségben szeretnének részesülni, / keresztség, eucharisztia, bérmálás/ vagy csak szeretnék a hitüket szilárd alapokra helyezni, jelentkezzenek a plébánián személyesen, vagy telefonon. Szeptember közepén beszéljük meg a foglalkozások időpontját.

Szóljon hozzá!