Hirdetések

  1. Szeptember második hetétől az évfolyam misékre (Szent Kereszt) a gyerekeket a baloldali első négy padba várjuk. Kérjük a híveket, hogy ezeket hagyják szabadon az iskolások számára.
  2. A plébánia csoportjainak indulásai: szeptember 11-én hétfőn fiatal házasok (19h), 12-én kedden a haladó katekumen (18h), 13-án szerdán a felnőtt katekézis (18.30), 14-én a kezdő katekumen (19.30)
  3. Nézzünk magunk körül szét, hogy kik azok körülöttünk, akik 18 évesek elmúltak, de nem részesültek a beavató szentségekben (keresztség, elsőáldozás, bérmálás), szóljunk nekik, sőt, az első alkalomra hozzuk el őket személyesen, mert felelősek vagyunk egymás üdvösségéért is.
  4. Elsőáldozással kapcsolatos hirdetések:

Azok a negyedikesek, akik a Szent Keresztben készülnek az Eucharisztia vételére már két éve, s tavasszal az első gyónásukat elvégezték, most az októberi elsőáldozásra készülendő, pénteken negyed3kor lesz az első órájuk az iskolában.

Azoknak pedig, akik szintén 2 éve készülnek, de vasárnap jártak eddig a fél10es szentmise után felkészítőre, azok számára ugyanúgy folytatódik a közvetlen felkészület a szentsége vételére.

  1. Templomunk búcsúját (Szent Kereszt ünnepét) két hét múlva vasárnap, szeptember 17-én tartjuk.
  1. Szeptember 8-án, most pénteken Kisboldogasszony, azaz Szűz Mária születésének ünnepe lesz.

Hozzászólások lezárva.