Hirdetések

  1. Ma kezdődik az ökumenikus imahét. A járványügyi helyzet miatt idén nem szervezünk felekezetközi találkozókat, viszont a Ceglédi Mária Rádió leadja a tavalyi ökumenikus imahét ima-összejöveteleinek hangfelvételeit. Ezeket hétfőtől szombatig lehet meghallgatni este 6 órától.
  2. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Árpád-házi Szent Margitot ünnepeljük. Szerdán Boldog Özséb áldozópapra, csütörtökön Szent Ágnes vértanúra, pénteken Boldog Batthyány-Strattmann László hitvallóra emlékezünk.
  3. Január 22-én, pénteken este 6-kor ifjúsági misét tartunk a templomban, amire szeretettel hívjuk a plébánia fiataljait, elsősorban a 13- 25 éves korosztályt. A szentmisét élőben közvetítjük a Mária Rádió Facebook oldalán.
  4. Jövő vasárnap Isten Igéjének vasárnapja lesz.
  5. Vízkeresztkor veszi kezdetét a házszentelések időszaka. A házszentelés szertartása során a pap az újonnan megáldott szenteltvízzel meghinti a lakásokat, házakat; megáldja a benne lakókat, dolgozókat. Kérjük, hogy akik szeretnék megáldatni új házukat vagy lakásukat, jelezzék azt a sekrestyében.

Hozzászólások lezárva.