Hirdetések

  1. Most vasárnap a fél 10-es mise keretében lesz az elsőáldozásra készülő hittanosok befogadási szertartása. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Hétfőn Szent Iréneusz püspök emléknapja lesz. Pénteken ünnepeljük Szűz Mária látogatását Erzsébetnél, szombaton pedig Szent Tamás apostolt.
  3. Kedden Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepe lesz. Ezen a napon szentmisét mondunk a Templomban reggel f8-kor és este 6-kor, a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában pedig délután 5-kor.
  4. A héten elsőpéntek lesz. Szentmisét reggel 7-kor és este 6-kor tartunk a Templomban. Az esti mise a családok miséje is egyben. A nap folyamán az atyák meglátogatják a betegeket.
  5. Az elkövetkező szombat elsőszombat. Az esti mise előtt fél 6-tól rózsafüzért imádkozunk a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével, az egyházközség lelki megújulásáért és a hivatásokért.
  6. A hétköznapi szentmisék után, a szombat esti mise előtt fél 6-tól, ill. egyéni egyeztetés szerint folyamatos a gyónási lehetőség nyáron is.
  7. Buszutazást szervezünk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjére, amit, amit Ferenc pápa mutat be. A szentmise szeptember 12-én lesz fél 12-kor kezdődik Budapesten a Hősök terén. Jelentkezési határidő: július 11. Az útra a következőképpen lehet jelentkezni:
  • Aki teheti, regisztráljon az eseményre a iec2020.hu/hu/regisztracio oldalon, majd csatlakozz a plébániai csoporthoz az IEC-U8L7 csoportkóddal.
  • A részvételi szándékot lehet jelezni a misézőhelyeken a sekrestyében, illetve emailen a millye75@gmail.com címre a név, születési dátum és telefonszám megadásával.
  1. Már most hirdetjük, hogy augusztus 21-én, szombaton bérmálás lesz plébániánkon. Délelőtt 10 órakor ünnepi szentmise keretében szolgáltatja ki a nagykorúság szentségét Marton Zsolt megyéspüpök a Templomban.
  2. A Ceglédi Mária Rádió önkénteseket keres. Azok jelentkezését várják, akik műsorvezetőként, bemondóként, hírszerkesztőként vagy technikusként tudnák segíteni a Rádió működtetését.
  3. Ez a Tanítvány utolsó nyári száma. A plébániai értesítőt legközelebb szeptemberben adjuk ki újra.

Hozzászólások lezárva.