Hirdetések

  1. Hétfőn délután 3-kor lesz a bibliakör, szerdán este fél 7-kor a felnőtt katekézis, csütörtökön fél 8-kor pedig a kezdő katekumen csoport.
  2. Szeretettel várjuk az egyházközség fiataljait a plébániai csoportokba: keddenként 3-tól a Szent László fiúkör, péntekenként 3-tól a Szent Teréz lánykör, illetve este 6-tól a nagyifi találkozik. Vasárnaponként 9-től ministráns foglalkozás tartunk.
  3. Jövő vasárnap lesz a Magyarok Nagyasszonya kápolna búcsúja.

Ugyanezen a napon lesz egyházközségünkben az elsőáldozás a fél 10-es mise keretében. Imádkozzunk az elsőáldozókért, hogy Isten kegyelme készítse elő őket az Oltáriszentség buzgó vételére. Vegyünk részt minél nagyobb számban ezen a szentmisén!

  1. Október a rózsafüzér hónapja egyházunkban. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért!
  2. Azon felsős fiatalok részére, akik a Szent Kereszt Iskolába járnak, és nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak még elsőáldozók, katekézis indul az iskolában Szilvi néni vezetésével hétfőnként 3 órától a 4-es teremben.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Assisi Szent Ferencre, kedden Szent Faustina Kowalska nővérre, csütörtökön a Rózsafüzér Királynőjére emlékezünk. Pénteken Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország főpátrónájának főünnepe lesz.
  4. Az imaapostolság októberi imaszándékai: imádkozzunk, hogy minden megkeresztelt ember részesévé váljon az evangelizációnak, készen álljon a misszióra azáltal, hogy tanúságtevő módon éli az Evangéliumot.
  5. Akik új síremlék megáldását kérik, jelentkezzenek a sekrestyében vagy a plébániai irodában. A sírszentelésekre október 31-én, vasárnap délután 2 órakor kerül sor.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.