Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor bibliakör, szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis lesz a plébánián.
  2. Azok számára, akik idén szeretnének szentségi házasságot kötni, jegyeskurzus indul; ennek első alkalma szerdán este háromnegyed 8-kor lesz a plébánián.
  3. Urunk bemutatásának ünnepéhez kapcsolódva gyertyaszentelést tartunk a a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában a keddi előesti misén, illetve a Templomban a szerda reggeli mise keretében. Aki szeretné megszenteltetni gyertyáját, hozza el azt ezen misék valamelyikére.
  4. Csütörtökön, Szent Balázs napján balázsáldást osztunk a szentmisében. Aki nem tud jelen lenni, részesülhet az áldásban a vasárnapi misén is.
  5. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-től szentségimádásra hívjuk a kedves híveket. Az imaóra elején csendben hódolunk a szentségi Jézus előtt, fél 6-tól elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét. A mai napon lesz beteglátogatás is.
  6. Jövő szombat elsőszombat lesz. Közös rózsafüzér imádságra hívunk mindenkit a Templomban este fél 6-ra, amit a Rózsafüzér Társulat fog vezetni. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  7. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Bosco Szent János áldozópapra, csütörtökön Szent Balázs püspökre, szombaton pedig Szent Ágota vértanúra emlékezünk. Szerdán Urunk bemutatásának (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe lesz; ez a nap könyörgőnap szerzetesi hivatásokért.
  8. Szeretettel várjuk a házaspárokat február 15-én fél 8-tól a katolikus iskola ebédlőjébe a Házasság hete alkalmából szervezett alkalmunkra. Az este lehetőség nyílik, hogy a házaspárok egy pohár bor mellett beszélgessenek a házasságukról, erősítsék azt vidámsággal és egy kis tánccal. Előzetes jelentkezés szükséges, amit a sekrestyében feliratkozással megtehetnek.

Hozzászólások lezárva.