Hirdetések:

  1. Ma van Szentatyánk, Ferenc pápa megválasztásának (2013) évfordulója. Imádkozzunk érte e napon!
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, azután háromnegyed 8-tól jegyeskurzus lesz a plébánián.
  3. Pénteken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban.

Ugyanezen a napon kerül sor az esti hatos márciusi alkalmára. Este 6-tól keresztutat járunk a Templomban, azt követően pedig agapé lesz a plébánián. Szeretettel várjuk különösképpen az egyházközség fiataljait!

  1. Liturgikus ünnepek a héten: csütörtökön Szent Patrik püspökre emlékezünk, szombaton Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe lesz.
  2. A Ceglédi Katolikus Karitászon keresztül is van lehetőség a háborús menekültek megsegítésére az alábbi módokon. Várjuk önkéntesek jelentkezését, akik készek egy egész napos szolgálatot vállalni a Katolikus Karitász kötelékében a határ menti Barabáson. Várunk tárgyi felajánlásokat, konkrétan: tartós élelmiszert, innivalót, takarót, kabátot, pelenkát, tisztító és tisztálkodási szereket, egészségügyi csomagokat. Ezekkel kapcsolatban további felvilágosításért keressék Dékány Mária Magdolnát személyesen vagy a 0620/823-0390-as telefonszámon. Akik pénzadománnyal szeretnék segíteni a menekülteket, megtehetik azt a Váci Egyházmegyei Karitászon keresztül, a 11784009-22227148-as számlaszámra utalva. Akik a készpénzes támogatást választanák, leadhatják adományukat a plébániai hivatalon vagy bedobhatja azt a templomi Karitász perselybe. Végül pedig, akik átmenetileg be tudnának fogadni menekülteket – szállást és étkezést biztosítva számukra – jelezzék azt a plébánián vagy a sekrestyében. Minden segítséget hálásan köszönünk!
  3. Az egyházközség családi tábort szervez, amelynek részleteiről a Tanítvány belső lapján található bővebb információ.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között

Hozzászólások lezárva.