Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor bibliakört tartunk a plébánián.
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, azután este háromnegyed 8-tól jegyeskurzus lesz a plébánián.
  3. Pénteken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: pénteken Urunk születésének hírüladását (Gyümölcsoltó Boldogasszonyt) ünnepeljük. Jövő vasárnap, nagyböjt 4. vasárnapja, laetare (öröm)-vasárnap lesz.
  5. Az Egyház minden hívőtől kéri, hogy évente legalább egyszer, lehetőleg húsvétkor gyónjanak és járuljanak szentáldozáshoz. Ezt megkönnyítendő, nagyböjti időben szombaton és vasárnap az esti mise előtt, fél 6-tól gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban.

6. A Ceglédi Katolikus Karitászon keresztül is van lehetőség a háborús menekültek megsegítésére az alábbi módokon. Várjuk önkéntesek jelentkezését, akik készek egy egész napos szolgálatot vállalni a Katolikus Karitász kötelékében a határmenti Barabáson. Várunk tárgyi felajánlásokat, konkrétan: tartós élelmiszert, innivalót, takarót, kabátot, pelenkát, tisztító és tisztálkodási szereket, egészségügyi csomagokat. További felvilágosításért keressék Dékány Mária Magdolnát személyesen vagy a 0620/823-0390-as telefonszámon. Akik pénzadománnyal szeretnék segíteni a menekülteket, megtehetik azt a Váci Egyházmegyei Karitászon keresztül, a 11784009-22227148-as számlaszámra utalva. Akik a készpénzes támogatást választanák, leadhatják adományukat a plébániai hivatalon vagy bedobhatja azt a templomi Karitász perselybe. Végül pedig, akik átmenetileg be tudnának fogadni menekülteket – szállást és étkezést biztosítva számukra – jelezzék azt a plébánián vagy a sekrestyében. Minden segítséget köszönünk!

Hozzászólások lezárva.