Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor Biblia óra, utána nyugdíjas klub lesz a közösségi házban. Kedden este fél 6-kor a haladó, fél 7-kor a kezdő katekumen csoport találkozik a plébánián. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  2. Liturgikus ünnepek a héten: szerdán a Lateráni bazilika felszentelésének az ünnepe lesz. Csütörtökön Nagy Szent Leó pápára, pénteken Tours-i Szent Márton püspökre, szombaton Szent Jozafát vértanú püspökre emlékezünk.
  3. A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet – a szokásos feltételek mellett – az a hívő, aki november 1-től 8-ig áhítatos lélekkel temetőt látogat, s legalább lélekben imádkozik az elhunytakért; aki halottak napján templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogat, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik.
  4. Az imaapostolság novemberi imaszándéka: Imádkozzunk a szenvedő gyermekekért, különösen az utcán élőkért, a háború áldozataiért és az árvákért, hogy lehetőségük legyen a tanulásra, és megtapasztalhassák a családi szeretetet.
  5. A Ceglédi Katolikus Karitász a hívek segítségét kéri. Az adventi csomagosztáshoz tartós élelmiszergyűjtést szervez a rászorultak részére október 23-a és november 20-a között. Elsősorban az alábbi élelmiszerekre lenne szükség: liszt, cukor, tészta, szárazbab, rizs, sűrített paradicsom, édességek. Emellett szívesen fogad játékokat, amelyekből karácsonyi csomagok készülhetnek a rászoruló gyermekeknek. Az adományokat a korábbiakhoz hasonlóan a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni, illetve a plébánián lehet leadni irodaidőben. Minden felajánlást megköszönünk!
  6. Az adventi hétköznapokon a roráte misék után ismét lesz reggeliztetés a közösségi házban. Aki szeretne és tudna segíteni a reggeli elkészítésében vagy felszolgálásában, jelezze azt Végh Máriának a 0630/891-4077-es telefonszámon. Minden segítséget előre is köszönünk!

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00.

Hozzászólások lezárva.