Hirdetések:

  1. A héten elmarad a hétfői Biblia óra és a nyugdíjas klub, a keddi katekumen csoportok összejövetele, valamint a szerdai felnőtt katekézis.
  2. Az adventi időben hétköznaponként reggel fél 7-kor roráte mise lesz a Templomban, utána szeretetvendégség a közösségi házban.
  3. Az adventi hétvégéken gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban az esti misék előtt fél 6-tól.
  4. Az adventi készület jegyében egyházközségi lelkinapot tartunk jövő szombaton, amire mindenkit szeretettel várunk. Délelőtt 10-re várjuk a résztvevőket a katolikus iskola ebédlőjébe. Elmélkedések után fél 1 körül tervezzük a közös ebédünket, majd folytatjuk a programot előadással és csoportbeszélgetéssel. Délután fél 5 körül átmegyünk a Templomba, ahol szentségimádás és gyónási lehetőség lesz. Este fél 6-tól rózsafüzért imádkozunk a Rózsafüzér Társulat vezetésével, majd az esti 6-os misével zárjuk a lelkinapot. Akik tudnak, hozzanak süteményt az ebédhez. Akik jönnek, feltétlenül iratkozzanak fel a sekrestyében vagy a plébániai irodában.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Miklós püspökre, szerdán Szent Ambrus egyháztanítóra emlékezünk. Csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának a főünnepe lesz. Szombaton Xavéri Szent Ferenc áldozópap emléknapja lesz.
  6. Készült egy kiadvány „Ég és föld között” címmel, ami gondolatokat tartalmaz a szentmiséről. Az írást kihelyeztük a Templomban, szabadon elvihetőek. Olvassuk el, mert segítség lehet az adventi időben is a roráte és minden szentmise tudatosabb megélésében!
  7. Az imaapostolság decemberi imaszándéka: Imádkozzunk, hogy az emberi fejlődésért elkötelezett önkéntes szervezetek találjanak olyan személyeket, akik vágynak arra, hogy elköteleződjenek a közjó szolgálatában, és mindig új utakat keressenek a nemzetközi együttműködésre.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Miserend: Templom: hétfő-péntek: 7:00, szombat: 18:00, vasárnap: 7:30, 9:30, 18:00. Magyarok Nagyasszonya Kápolna: kedd: 17:00, szombat: 17:00, vasárnap: 8:30. Csemő és Nyársapát: vasárnap: 11:00.

Hozzászólások lezárva.