Hirdetések:

  1. Ma van Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe, Úrnapja. A fél 10-es mise után ünnepi körmenetet tartunk, amire mindenkit szeretettel várunk. Jelenlétünkkel tegyünk tanúságot a köztünk élő szentségi Jézusról!

A mai napon teljes búcsút nyerhet a szokásos feltételek mellett – szentgyónás és -áldozás, imádság a Szentatya szándékaira – az a hívő, aki áhítattal részt vesz az úrnapi körmeneten.

  1. Szerdán a felnőtt katekézis elmarad!
  2. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Páduai Szent Antal egyháztanítóra, csütörtökön Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnőre emlékezünk. Pénteken Jézus Szent Szíve főünnepe, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja lesz.
  3. Pénteken tartjuk a szentkeresztes végzős diákok ballagását. Délután 2-kor a 8.a, 3-kor a 8.b, 4-kor a 8.c osztály tanulóit búcsúztatjuk a Templomban.
  4. Szombaton délelőtt 10-kor papszentelés lesz Vácon a Ferences templomban. Imádkozzunk a két jelöltért, hogy Isten szíve szerinti papokká váljanak, életüket teljesen átadják Istennek és a felebarátnak, és hűségesek maradjanak papi ígéreteikhez mindhalálig.
  5. Jövő vasárnap a fél 10-es mise keretében lesz a hittanosok Te Deum szentmiséje. A tanévzáró misére várunk minden hittanost, diákot, pedagógust és szülőt!

Hozzászólások lezárva.