1. Hálás szívvel köszönjük az utóbbi hetekben beérkezett adományokat, amelyek hozzájárultak 13 ukrán diák és két kisérőjük egyhetes kikapcsolódásához és nyaralásához. Nagyon köszönjük a sportegyesületek nyújtotta lehetőségeket! A szállást, az étkezést, az élelmiszereket, az utaztatásban nyújtott támogatásokat és azt a több mint félmillió forintot, amely lehetővé tette minden tervünk és programunk megvalósítását. Óriási hálával tartozunk két ukrán nyelvű tolmácsunknak, akik lehetővé tették, hogy folyamatosan kapcsolatban lehessünk vendégeinkkel. Hálásan köszönöm a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola munkatársainak egyhetes szolgálatát! Köszönjük a vendégeinkért és az értünk mondott imákat!

 

  1. Jövő csütörtök, augusztus 15-e, Szűz Mária mennybevételének (Nagyboldogasszony) főünnepe. Parancsolt ünnep. A miserend a következőképpen alakul:

7:00 mise (Templom)

8:30 mise (kápolna)

18:00 mise (Templom)

 

  1. A Váci Egyházmegyei Karitász idén is imádságos gyalogos zarándoklatot szervez Szécsényből Mátraverebély-Szentkútra 2024. szeptember 20-án, szombaton. A táv mintegy kb 26- 30 km. Az indulás 2024. szeptember 20- án pénteken reggel napfelkelte után kora reggel lesz a Szécsényi Ferences Templomtól. Az érkezés Szentkútra pedig aznap délután, kora este lesz. A pontos indulási időpontot még később adjuk meg.

Estére lehetőséget biztosítunk Zarándokszállás igénybevételére Szentkúton, korlátozott számban külön férfi és női szobákban. A Zarándokszállás árai: – csak szállás, ellátás nélkül: 6250Ft/fö/éj+300Ft IFA – szállás reggelivel: 7700Ft/fő/éj+300Ft IFA – reggeli és vacsora: 9950Ft/fő/éj+300Ft IFA – csak vacsora: 2250Ft/fő.

Az érdeklődök a sekrestyében jelentkezhetnek a szentmise után, illetve Dékány Magdolnánál személyesen vagy a 0620/823 0390-es telefonszámon.

Hozzászólások lezárva.