Hirdetések:

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist tartunk a plébánián.
  2. Kedden délután 1 órától „keresztény üzenetű tökfaragó versenyt” rendezünk a plébánián az egyházközség ifjúsága részére. 3-4 fős csapatokban lehet erre jelentkezni, minden csapat hozzon magával 1-1 tököt, valamint a tökfaragáshoz szükséges eszközöket. További részletek a kihelyezett plakátokon találhatók.
  3. Péntek mindenszentek főünnepe parancsolt ünnep. Szentmisét mutatunk be a Templomban reggel fél 8-kor és este 6-kor, a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában pedig délelőtt fél 9-kor.

A tisztítótűzben szenvedő lelkek javára fordítható teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki – a szokásos feltételek mellett – november 1-től 8-ig áhítatos lélekkel temetőt látogat, s legalább lélekben imádkozik az elhunytakért; illetve aki halottak napján templomot vagy kápolnát áhítattal meglátogat, s egy Miatyánkot és egy Hiszekegyet elimádkozik.

Akik új síremlék megáldását kérik, jelezzék azt a sekrestyében még a mai napon. A sírszentelésre pénteken délután 2-kor kerül sor.

Ugyanezen a napon meglátogatjuk a betegeket is.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepét tartjuk. Csütörtökön Boldog Romzsa Tódor vértanú püspökre emlékezünk. Pénteken Mindenszentek főünnepe, szombaton Halottak napja lesz
  2. 5. November 3-án, vasárnap este 7-kor kerül előadásra Volter Kálmán: Requiem az 56-os hősök emlékére c. koncertje a Kossuth Művelődési Központ színháztermében. Közreműködik a Gödöllői Szimfonikus Zenekar és a Kiegészült Szolnoki Bartók Béla Kamarakórus. További részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

Hozzászólások lezárva.